søndag 1. juli 2012

Redigering!

I`m back!:)

Endelig i siget igjen! Blogg-innlegg humøret er tilbake!;)

Utfordrer ikke skjebnen; ergo blir dette innlegget sånn passelig langt, har jo tross alt nettopp oppdatert hjemmesiden også, så greit å ikke tøye strikken for langt!

Har - som den observante kanskje ser - redigert bloggen min litt idag, og lagt til en egen side for visning av tredjeparts Give Away idag, så jeg også får en egen plass å legge disse:) Heretter finner du linker til aktuelle Give Aways i toolbaren på venstre side, helt øverst:)

Deilig å få ryddet opp i dét!:)

Vil forøvrig minne om salgsbloggen min, den finner du her; Tildes kreative salgsblogg og tipse om en annen flott salgsblogg i samme slengen, nemlig denne; Misemors salgsblogg

I denne salgsbloggen har jeg allerede funnet meg noen kule retro stoffer som jeg skal lage noe fint av til julemarkedet jeg etter planen skal ha stand på i Desember iår:) Gleder meg massemasse!!!

Forøvrig håper jeg du og dine har en finfin sommer, og at været er bedre enn det vi har her; regn og trykkende energi (null lyn og torden, noe som gjør at trykket bygger seg opp til migrene-nivå veldig fort!)

Nå må jeg "løpe" (vanskelig dét, men akillessene betennelse, men), skal grille på den deilige, nye gassgrillen vår;) Blir saftig grillet biff, potetsalat (den fra Denja med Creme Fraiche tar 2. plassen etter min hjemmelagede), og Cesar salat til mannen og vannmelon/rødløk og tomatsalat med balsamicovinagrette over til meg...NAMNAM!!!

Med ønske om en fortsatt strålende Søndag;

Tildemor:)

3 kommentarer:

 1. Høres ut som du koser deg, tiltross for akillessene betennelse..sukk, det hørtes ikke mye godt ut.. Håper det går fort over igjen:)
  Håper det snart blir SOL resten av juli;)
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann. Takk for at du linker til salgsbloggen min (lykke til i lotteriet). Håper det du kjøpte falt i smak. =)
  Legger meg til som følger hos deg i håp om å få se hva du tryller fram av stoffene du kjøpte. =)
  Ha en fin sommer.
  Klem ToneB

  SvarSlett
 3. En liten tur på Stoff og stil igår...fikk litt øsm-abstinenser av den salgsbloggen din, gitt;)
  Også var det SALG! Du store min tid!
  2digre bæreposer med stoff til under 800,-!!!
  Takk og pris for feriepenger!
  Skal bli masse fint dette her altså, og har allerede satt igang med et supersøtt sengesett med noe av stoffene jeg kjøpte av deg...resten tror jeg blor kjole og en veske...
  Takk søte du for sånn fin inspirasjon!!!!!!!

  Tildemor.

  SvarSlett

Bloggarkiv