fredag 20. januar 2012

Som lovet...

Lovet jo bilder av det jeg har fullført idag...

Og nå er det jo et døgn senere, godt og vel, så her er bildene;

 Først ble neste par babybooties ferdig...hvite med felling på tåa, og rosa heklet kant midt på, samt øverst. Selvsagt rosa såle også:)

Saueknappene passer kanskje ikke helt til, men jeg måtte bare få disse ferdig, så jeg så helheten i det, da dette er egen design!;) Jepp; jeg ER litt stolt...hehe!!!
 Og så ble jeg ferdig med en Eliasgenser, gjensto bare brodeingen foran...Denne legger jeg ikke ut bilde av, tror jeg spyr om jeg må se den igjen!
Tror jeg har strikket 5 slike det siste året, og nå er jeg dyktig lei!!!

Neste prosjekt som ble ferdigstilt i dag (kveld), var genseren til min søsters eldstegutt; denne er smal, da den er i str 6 år...

Jeg falt pladask for den da jeg så oppskriften ved en tilfeldighet på et av mine raid i garnbutikken for et par ukers tid siden...
Jeg kjøpte garn allerede før jeg visste om noen som ville ha den, ja jeg var rett og slett solgt!;)

Genseren har perlestrikket "vrnag"bord, samme bord i ermene også, selvsagt. Den har et bredt felt foran med perler, samt en liten og en stor flette på hver side av perlefeltet, både foran og bak:)

Ermene er glattstrikket, men det er helt ok da de er strikket på p 3.5 el 4, så går det fort nok til ikke å bli kjedelig:) Halsen er ekstra kul synes jeg, og den er nok en stor del av grunnen til at jeg falt så hardt for genseren; den er egentlig en enkel rullekrave, men med en pen og klassisk treknapp og skrått snitt, blir den allikevel noe helt nytt;) Designet er fra Sandnes garn forøvrig. Håper nevøen liker`n!!!

Til slutt måtte jeg bare lage èn liten babybootie til, denne ble påbegynt 23:30 eller noe i den duren, ergo ikke helt gjennomtenkt...

Men...man lærer som kjent av sine feil, og denne modellen må nok modereres endel før den kan selges eller gis bort...

Vel...dett var dett fra meg for idag, håper din dag har vært finfin;)

God natt!

- Tildemor -


2 kommentarer:

 1. Så flink du er :) Kjempe fine babybooties..Og utrolig kult med eget design..Hadde tenkt til å spørre hvor du fant oppskrift når jeg så bildet:)
  Kjempe tøff genser,kan tenke meg nevøen blir fornøyd:)
  God helg<3
  KLem

  SvarSlett
 2. Å tusen takk!:)

  Det er SÅ morsomt å lage disse, klarer glatt 3 par om dagen, inkl. litt annen småplukk. Og så deili gå ha som variasjon..Driver med en bestillings-bunad om dagen...alt på p 2...grøss! Men den blir fin da;)

  Jeg skal ta en liten gjennomgang av oppskriften, så legger jeg den sannsynligivs ut her etterhvert:)

  Gratis oppskrifter er det vel ingen som sier nei til?;))

  Ja, jeg håper nevøen og ikke minst mamma`n hans blir fornøyd med genseren, jeg strikker hva som helst til mine to nevøer! Blir artig å se om han vil ha den på da...Dèt kan jeg jo ikke bestemme for ham;)

  Nå må jeg forsøke å lufte voff...med magesjau..kan jo bli interessant:0)

  God helg!

  Tildemor.

  SvarSlett

Bloggarkiv