onsdag 18. januar 2012

Booties og høy kreativitet:)

Hei på du!:)

Takk for at du leser nettopp min blogg nettopp nå!
Det betyr mer for meg, enn du nok tror.

Jeg er for tiden inne i en baby booties-periode (i tillegg til alt det andre som skulle vært ferdig for lenge siden, selvsagt;)...og det er så morsomt med sånne bittesmå knøtteting som er fort ferdig!

Her kommer noen bilder av bootiesene jeg har laget så langt, og JA, jeg vet jeg kunne kalt  de "babysokker","babystøvler" el, men liker orden "booties" så godt, ruller liksom så lett over tunga, og ordet i seg selv virker så søtt;)

Har laget et veldig lite par (i forgrunnen), med hullrad med rosa sløyfe i. En liten, svakrosa knapp på totten og en liten, søt bord øverst.

Paret bak til høyre er litt større, og har en kjempestor, rosa knapp på tåa, samt hvitt bånd i hullraden.
Samme hullrad som det minste paret...

Gutte bootisene er heklet på et annet vis, og gjort ekstra store over tærne, samt noe smalere i ankelen, og de har et høyere skaft. Selvsagt med blått bånd i hullraden;)
 I tillegg har de en "kronebord" øverst (til små prinser, sant:), som jeg kanskje kommer til å besette med små, blå perler...eller kanten kan hekles i blått kanskje?

Disse vil jeg lage i mange forskjellige varianter, noen i farget garn, noen i hvitt, med og uten perler, med og uten silkebånd (kan jo bruke heklet snøre istede), og noen vil nok også få den mer tradisjonelle "baby booties" kneppingen i siden:) 


Takk for at du tok en titt på bootisene mine, jeg håper disse skal ut på tur med noen søte, små føtter snart:)

De er lagt til i min Finn annonse idag, samt at min min kjære mamma har sagt seg villig til å ha noen stående i klinikken (fotterapeuter må jo kunne vise fram "sko" til de minste føttene også, sant?:)

Vel...da gjenstår kun å ønske deg en fortsatt super uke, jeg håper virkelig du lar pinner og nål fly for tiden du også; livet hadde vært skikkelig kjedelig uten håndarbeid!!!

Klem fra Tildemor!:)

3 kommentarer:

 1. Oi, for noen herlige bootieser!
  Strikking og hekling er ikke helt mi greie, men har forsøkt meg littegrann:)
  Trives nok best med hammer og drill jeg:))
  Ønsker deg en fin fin onsdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Bedre sent enn aldri;)

   Tusen takk for koselig kommentar!
   Ja, jeg elsker håndarbeid og er nok det du kan kalle et tradisjonelt "kvinnfolk"; trives godt på kjøkkenet foran ovnene, tuslende i huset eller med håndarbeid i mellom henda;)

   Har en mann som er suveren med drill da...;)
   Kjekkt å ha...både mann og drill, egentlig!

   Men la det være sagt; jeg sitter ikke på henda dersom noe går i stykker, og med meget i sløyd (nei, jeg sikter ikke til Øysteins Sundes`band;), så skulle jeg nok klare meg fint alene også...det er bare så deilig med en fingernem mann...hihi!

   Jeg ønsker deg en super uke videre, titt gjerne innom meg igjen!!

   Tildemor.

   Slett
 2. Nydelig babybooties:)Tipper de kommer til å gå raskt unna:)
  klem

  SvarSlett

Bloggarkiv