fredag 20. november 2015

KOSEST(H)UND

Etter en fin 20 minutters tur i deilige minusgrader, syntes 3 av mine 7 dyr, at litt tigging var på sin plass i morges;)

Bare SE på den flørtinga fra Nemo! Og innyndingen til Creme er jo helt uimotståelig! Tom. lille Buddy har skjønt det; stå oppå føttene til mamma, og gi a litt deilig fotmassasje;)

De 2 urokråkene i 2.etg (Sjakk og Brownie), har sin egen teknikk; de spurter fram og tilbake, bråbremser på badegulvet, hiver seg rundt og galloperer inn på rommet sitt, hvor de så beg å danse i ring rundt bena mine;) Om jeg fortsatt er treg med pellets eller grønnsaker, så strekker de seg så laaaaange de er, og klorer meg litt under kneet! De 2 siste dyra, pusefrøken Lyx og rampepus Zhar, tigger med hver sin mindre pene innestemme og står og gir meg litt stygge blikk, dersom ikke våtforet kommer fram akkurat da de ønsker det;) De er SÅ søte disse dyra mine, og jeg føler meg som verdens heldigste som har de!

***

Innimellom må jeg jo strikke litt og, og etter å ha startet opp en egen strikkegruppe på Facebook, hvor all inntekt går til Stjerterom (en liten, privatdriftet dyrerednimgsorganisasjon i lille Gvarv i Telemark), så har jeg mer enn nok å henge vantene i!;)

Gruppa heter Matildes strikkerier, og der er det fullt mulig å legge inn bestillinger på hjemmestrikket og heklet (dog er bestillingslistene fullboket fram til jul.)

Jeg håper å se deg der inne, husk å fortelle hvor du fant info om salgssiden min hen:)

Stor klem fra Matilde, og litt tiggeblikk fra alle dyra:)
Pliiiiiis??? Littebittelitt våtfor?

Jaha ja....pellets da? Nå!??

Nissefar i stor og tovet utgave

Dette skal bli til noe spennende!;)

2 kommentarer:

 1. Så søte firbeinte venner du har! Klart de trenger litt godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager trege meg! Jeg har vært litt passiv her på bloggen, men NU skal jeg skjerpe meg!;)

   Takk for hyggelig tilbakemelding!

   Dyra kan stolt fortelle at tigging funker!;)

   M.

   Slett

Bloggarkiv