tirsdag 24. april 2012

Støvete blogg og svømmeknappen i garn...

Ja, som overskriften tilsier, har det noe stille på bloggen min vært i det siste...
Men det er desto mer "action" i stua...

Drops Love You-garnet har nemlig kommet til "min" garn butikk, og det måtte jo feires...med litt Lov You garn!;)) For det er vel knapt noen tvil om at jeg elsker garn?;)

Det eneste (og stooore) problemet med garn på tilbud og å skulle ta svømmeknappen i det, er at det blir for mye garn/for mange garnposer og altfor lite fullføring...Tror jeg må ha 8-9 prosjekter på pinnene nå...tør ikke dobbeltsjekke dét tallet, men så mange er det ihertfall, for å si det slik!!

Noe har jeg da allikevel fullført de siste ukene, og under her kommer bilder av det som har blitt ferdigstilt fra påsken og fram til idag;
Alle tingene under her, er bestilt, unntatt pulsvante, vest/lue og kjolen:) Det lyse sjaleskjerfet laget i bomull, er vertinnegave til ei venninde som inviterte til taco på lørdag:)

Merkelig at det er vertinna som får gave, ikke verten...kanskje enklere å finne noe til hu??
Men vi tok med konfekt og after eight til begge da, så jeg er forhåpentlig tilgitt;)
Tusen takk Lene (og Jon) for en koselig lørdag!;)
 Nå skal jeg virkelig forsøke å blir flinkere til å oppdatere bloggen min, laaangt flinkere!

Det er jo noe av det værste jeg vet selv; blogger som ikke er oppdatert på evigheter, og ligger der og støver ned! Trist er det;)

Jeg vurderer forøvrig også å opprette en salgsblogg linket direkte til/fra denne...jeg begynner å få endel "må bare teste ut dette garnet" produkter nå nemlig
...og det er jo bare bortkastet å la brukbare produkter ligg og...ja, du gjettet det; støve ned!!;)

Så følg endelig med videre framover her hos meg; for dersom det kommer en salgsblogg, så kommer den fort!

Og med det takker jeg for meg for denne gang; nå må jeg ut og lufte hund, og slippe kaninene fri, deretter følger litt...strikking gitt!!!
Retro pulesvanter i enkel utførelse

Babysett med heklet vest og lue (0-3 mnd) i Cashmerealpakka

Babykjole i knallfarget bomull (Dale Lerke)

Sjaleskjerf i bomull (oppskrift hentet fra Drops)

Samme sjaleskjerfet som over, i Merino extra fine

Setesdal kofte og strømper...snart ferdig med buksa;)


4 kommentarer:

 1. Så fine ting du har strikket:) Flinka!!
  Håper du har en super tirsdag:)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!

   Ønsker deg en strålende Tirsdag og;)

   Slett
 2. Masse flotte strikketing her! Så inne hos G-Anette at du har strikket uglegenseren i merino ekstra fine. Hvordan var den i strikkefastheten i forhold til oppskrifta? Blir den ikke mye mindre, så på størrelsen 3-4 år og det hadde vel ikke gått så bra med den som erstatning. Er så glad i merinoen :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei!

   Og takk for koselig kompliment:)

   Ja, jeg brukte Meriono ekstra fine til uglegenseren, og var klar over at det kom til å bli litt feil...men det værste var egentlig at størrelsene i uglegenser-oppskriften ikke stemmer med "norsk standard" (jfr dale/sandnes etc)... For målene jeg strikket etter og som var oppgitt i oppskriften til str 3/4 år, stemte bedre med dale/sandnes` størrelse 2 år!:o)

   Strikket uglegenseren på p nr oppgitt i oppskriften, og det ble helt greit. Noe mindre, men ikke værre enn at jeg enkelt kunne ha endret ved å skifte pnr...

   Nå er det ikke sikkert dette stemmer like godt for alle, men for meg funket det altså helt supert, og jeg er - som deg - en kjempefan av Merino ekstra fine!:)

   Er litt mer usikker nå som jeg skal igang med ny genser (mottaker er bare 2 år, men som sagt stemte ikke str i ugle genser-oppskriften), for neste størrelse er nemlig strikket på p nr 7!

   Dét tror jeg blir for drøyt for den stakkars merinoen...


   - Tildemor -

   Slett