lørdag 27. oktober 2012

Endelig!

Her er vi igjen...endelig!!!

Har vært ekstrem bloggtørke i det siste, og jeg som skrøt så fælt av at det ville bli masse blogging om de søte små jeg har i fosterhjem for dyrebeskyttelsen!!! :o)

Det er faktisk endel jobb å være fosterhjem, selv om det er mest glede knyttet opp mot å hjelpe til med å redde små liv. Jobben til tross; dette vil jeg fortsett med!:)
Ja, det kan tilogmed virke som om Mannen synes det er greit (så lenge jeg tømmer doer, fyller opp skåler og passer på, og han kan kose og dulle;)

I tillegg til endel jobb med kattene, har bestillinger strømmet på som aldri før, og jeg har nå myyye å gjøre, helt fram til slutten av Januar! Det virker heller ikke som om det kommer til å roe ned, mye pga "gamle" kunder som kommer tilbake og vil ha mer!!!
Noe som jo er ekstremt hyggelig!:)

 ***

En liten kattunge-oppdatering er vel på sin plass...

2 av Puselines` kattunger - Nemi og Rocky - har nå fått nye hjem, på hver sin gård;)
Nemi bor i Buskerud og Rockt i Østfold! Det virker som de kom til gode hjem, og fra Rockys nye eier får jeg stadig oppdateringer og bilder, noe som varmer et fostermorhjerte;)

Frida og Nemi:)


 Lille Frida er fortsatt her hos oss, det virker om om hun har slått røtter, og det skal virkelig bli vanskelig og litt vondt da hun får seg nytt hjem og flytter ifra oss! Hun elsker nemlig kos; ligger gjerne oppned i sofaen og viser fram magen sin (hvilket er et tegn på trygghet da de jo er litt usatt for angrep når de ligger slik.) Hun har vært ute og gått i bånd, og var da sliten hele resten av dagen:)

Mentalt slitsomt med tur i bånd;)


 Ellers går det mye i leik; elsker laserpenn fortsatt, får helt dilla da jeg sprayer teppe eller pute med "play spray" (kattehasj), og elsker forvrig å fyke målløst fra stua til kjøkkenet og tilbake;)
Mye futt og fart i denne dama!

Alfa sine bløte små har også blitt størr; om en uke er de 2 mnd gamle! De fyker også endel, selv om de fremdeles er små og dier mamma;)
Sittende nede i stua, hører vi små babypoter fyker over gulvet i det som nå bare refereres til som "katterommet"; de bykser fra èn side til en annen, hopper på hverandre i full fart, fanger mammas` hale(sånn mens man allikvel fyker i den retningen;) og oppfører seg generelt som små hormonbomer;)

Før...
Sot nå

Kiss nå

Omega nå

Og Timmy nå:)

 De har blit store, ikke sant?

Vi hadde en liten seanse på badet her en morgen; Lille Frida elsker nemlig de små (men hun må være i det rolige hjørnet, ellers herjer hun for mye med de!)

Spennende på badet!

Se den størrelsesforskjellen!

Suss!;)

Hei! Hva er dette?
 Det er ikke SÅ lenge siden Frida var den minste, og vi måtte beskytte henne fra bla den store Romeo (som nå er i et annet fosterhjem da han var for hyper for de små!;)

Det er så inderlig morsomt å følge utviklingen til kattunger; de vokser så himmla fort!

Men nå må jeg gå ned og spise frokost, samt kose med en utålmodig og veldig frustrert Frida; som ligger halvveis oppå tastaturet mens hu vasker seg;)

Vi ønsker god helg og husk; skulle du få lyst på en kattunge eller to; kontakt meg!!!

Matilde og dyrehagan!








1 kommentar:

  1. Så koselig med nye bilder av mange nydelige kattepuser :-)))

    SvarSlett

Bloggarkiv